Én Josera kutyatápot adok kölyök kutyáimnak. És Te?

Ezért választottam a Josera kutyatápot

Sokféle bevált Josera kutyatápot használtam már, felnőtt kutyáim kifejezetten szeretik ezt a márkát, sosem volt rá panasz, és az egyik legjobb termék ár-érték arányban is, amit az ember csak kívánhat magának. Persze azért megvan a minőségnek az ára, a legolcsóbb tápokat sokan választják, de közben ezek nem csak, hogy nem tartalmaznak megfelelő tápanyagokat, de kifejezetten egészségtelenek is. Így egy gondos gazda számára a kutyatáp azon a szinten kezdődik, ahol már valóban olyan termékek vannak, amelyek megfelelően ki tudják elégíteni egy kutya éhségét és vitaminokban, ásványi anyagokban, tápanyagban gazdagok. Emellett persze az sem árt, hogyha finom termékről van szó, az állatok sem esznek meg egy-egy terméket, vagy talán csak nekem vannak válogatós kutyáim, ebben nem lehetek biztos. De nézzük is meg, hogy miért tudom éppen a Josera kutyatápot ajánlani, és persze a fő témára is kitérek majd, hogy kölyök kutyáimnak miért ezt a tápot választottam. 

Josera-kutyataap_pic2

A Josera kutyatápról 

A Josera kutyatáp többféle terméket kínál, mint amennyire egy kutyának szüksége lehet, úgyhogy válogatni bőven lehet. A különböző ízesítések között a válogatós kutyák is megtalálhatják a számukra élvezetes falatokat, és persze különböző életkorokhoz és aktivitási fokokban is kereshetünk különböző verziókat. Találunk például nagyobb kutyáknak, akik nagy energiaigénnyel rendelkeznek, külön tápot, ezt eszik nekem is a felnőtt dalmatáim, de a kevésbé aktív golden retrieveremnek is megvan a maga eledele, ő a Lamb and Rice csomagot kapja többnyire. Azért persze nem csak egyfajta eledelt veszek mindig, néha jó a változatosság, de az évek során határozottan kialakultak a kedvenceik a kutyáimnak. 

Persze nem csak ízek és tápérték tekintetében kiváló ez a termékcsalád, allergiás és érzékeny kutyáinknak is találhatunk olyan termékeket, amelyek ezeknek megfelelően tudják ellátni a kutya tápanyagszükségleteit. Ez nagyon jó hír, hiszen az ember nem szeret annyira új márkákat kipróbálni, én személy szerint legalábbis elég bizonytalan vagyok az ilyen kérdésekben. Az egyik kutyámnak emésztőrendszeri problémái akadtak az elmúlt időben, szegény már elég öreg is, úgyhogy ez teljesen érthető, viszont az ember mégsem szereti látni, hogy egy szerettének valamilyen problémája van. Azonban egy állatorvosi látogatás után csak annyi tanácsot kaptunk, hogy étrenden próbáljunk meg első körben változtatni, ez pedig sikeresen meg is történt, találtunk megfelelő Josera kutyatápot, és ma már sokkal jobban érzi magát a kutyám. 

A Josera kutyatáp kölyköknek is tökéletes

A Josera kutyatáp választékba tartozik a kölyköknek való tápok megléte is. A két dalmatám egy pár, és hát igen, néhány dalmatakölyökkel lettem gazdagabb az elmúlt néhány hétben. A kölykök egy része saját lesz, míg néhánynak majd szerető gazdát kell keresnünk. Előtte azonban teljesen át kell nekik is szokniuk a tápos étkezésre, én sosem értettem azokat a gazdákat, akik még félig anyatejjel táplálkozó kölyköket is eladtak vagy ajándékoztak másoknak. Na de nálam teljesen más a helyzet, itt szépen megtanulnak finom tápon élni, és csak utána vágnak bele nagyobb utazásokba és költözésbe. Egyébként fáj a szívem értük, de túl sok kutyát nem tarthatunk sajnos, ezért van szükség  arra, hogy néhányan elmenjenek tőlünk, azonban másoknak is lehet így dalmatája, akik szintén nagyon fogják szeretni őket, csakis megbízható embereknek adjuk tovább az ifjakat.

Na de a lényeg persze a tápra átszoktatáson van. Egyébként a kutyák is elég ösztönszerűen térnek át a tápokra, sokszor beleesznek már kicsiként is a felnőttek ebédjébe, de azért jobb nekik a saját termék kiválasztása. Eleinte konzervekkel, lágy ételekkel kezdünk, hogy megtanuljanak szépen rágni és nyelni, ezután térünk át csak a száraz tápra. 

Josera kutyatáp kölyköknek

A Josera kutyatápok között találhatunk mind kifejezetten kids tápot, mind junior eledelt, kids tápot már nyolchetes kortól lehet adni, ami számunkra már ideális. Itt is lehetnek egyébként variánsok, amit mi használunk, az nagy testű kutyák kölykeinek alkalmas, de annyira nem néztem szét a kisebb testűek lehetőségeinél, mert nekünk csak nagyobb kutyáink vannak. 

Josera-kutyataap_pic3

Ebben kifejezetten tetszett, hogy csak természetes eredetű, hasznos ballasztanyagok vannak benne, ami amúgy az egész márkára igaz, viszont van benne elég mennyiségű hús, gyakorlatilag 25%-a fehérjéből áll, ami a fejlődéshez elengedhetetlen, de található benne még kukorica, répapép, baromfizsír, különböző vitaminok és nyomelemek is, hogy egészségesek maradjanak kiskutyáink, és szép nagyra tudjanak nőni. Később pedig majd áttérhetnek a junior tápra, ha elég idősek lesznek hozzá. 

Ezért szeretem tehát a Josera kutyatápot

Szerintem mindent leírtam. Tartalmaz minden fontos tápanyagot, mellette még finomnak is találják a kutyák. Árát tekintve teljesen korrektnek érzem, és a választék is olyan széles, hogy nem is kell már más márkák között keresgélnem a különleges igényeimnek megfelelően, hanem mindent be tudok innen szerezni, és ráadásul az sem mindegy, hogy egyetlen rendeléssel. Én ezért a Josera kutyatápot mindenkinek csak ajánlani tudom. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük